Νέα

Μάθετε όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το Έργο TTLS.

Ypourgeio-ependyseisFLNEAETPAEN
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα διάχυσης για το αντικείμενο του έργου και τα αποτελέσματα αυτού στη Θεσσαλονίκη στις 12 Απριλίου 2023. Στην ημερίδα συμμετείχαν εμπειρογνώμονες από τον κλάδο του τουρισμού καθώς επίσης και experts σε τομείς ενδιαφέροντος σχετικά με Internet of Things, Transportation και Mobility.

Εδώ https://survey.auth.gr/index.php/893194 μπορείτε να δείτε το ερωτηματολόγιο ταξιδιωτικών προτιμήσεων που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου TTLS. Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται με στόχο την αποτύπωση των ταξιδιωτικών προτιμήσεων και συμπεριφορών που σχετίζονται με τον τουριστικό προορισμό, τα μέσα μεταφοράς και
Διαβάστε περισσότερα

Με την ευκαιρία του ανοίγματος του τουρισμού ως αποτέλεσμα την ελάφρυνσης των μέτρων για την μείωση των συνεπειών από την πανδημία COVID-19, αναμένεται με μεγάλο ενθουσιασμό η συνεργασία για την μεταφορά τεχνογνωσίας
Διαβάστε περισσότερα

Οι φορείς υλοποίησης του έργου θα έχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν με 3 επιχειρήσεις για την δοκιμη και πιλοτική εφαρμογή του έργου προκειμένου να ελεγχθεί και αξιολογηθεί η συμβολή του στην τουριστική βιομηχανία.
Διαβάστε περισσότερα

Παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία με την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19 και την αναστολή της λειτουργίας των επιχειρήσεων που αποτελούν "χρήστες" για το έργο, η υλοποίηση της βιομηχανικής έρευνας συνεχίζεται κανονικά.
Διαβάστε περισσότερα

Μετάβαση στο περιεχόμενο